Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar alışılagelen kapı kolu gibi olur.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır.

Sınav İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer tarafından sınav edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve sağlıklı çkırmızıışması önemlidir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın simultane zemine esenlıklı şekilde dağıtmak evetğu karınin, olası olan en endamsız sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini hazırlamak üzere önlem kızılınmaktadır.

Mono blok gövde binası şube sistemi yahut panik amerikan bar sisteminin kilidin içinden sabık 4 sayı cıvata ile bir birine rabıtalanması ile katkısızlanmaktadır.

1 mm veya elan lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakarak çok daha kazançlı ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabil hediyeı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının bedelı da 4000 TL den mirlamaktadır. Bu tip Yangın kapısı istanbul fi yatı belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani vüruten vakalar sonrasında insanoğlu panik evet ve bulundukları yerı terk eylemek icap. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle amelî kullanıma mevla olan baplar sayesinde insanoğluın ürkü durumu azalır ve emin çıkış katkısızlanır.

Kaçış ciğerin kullanılmasına ruhsat verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en sıkıntılı basamak yaygınliği, konutlarda 100 mm’den ve özge konstrüksiyonlarda 125 mm' den azca olanaksız. Her kaçış merdiveninin her iki beraberinde cidar, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sayesinde alevlerin denetçi altına kırmızıınmasında takviye olur ve yangının yayılmasını engeller.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu keyfiyet uğruluk vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yangına Metanet: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylecene yangın kabil durumlarda dahi kapılar insanoğluın çıkışı bağırsakin elverişli konumda olabilir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

İşyeri ve Ticari Binalar: İşyeri ve ticari binalar ciğerin yangın merdiveni zorunluluğu, çatı yüksekliğine bağlamlı olarak Genel olarak, 2023 yılı bakımından 30 metreden elan yüksek olan hizmetyeri ve ticari binalarda yangın merdiveni ıztırari hale gelmektedir.

 60dk ve 120dk üzere averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında olgun alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page